Aan het werk

img_2293

Op

Van Lieshout & Co heeft zich weer opgegeven voor een nieuwe renovatietraining georganiseerd door Bouw bewust in samenwerking met BMN (bouw materialen Nederland).

image2

Op

Voor de familie Galle in Joure heeft van Lieshout & Co de bestaande opbergkast van een slaapkamer omgebouwd tot een mooie inloopkast met verrassende ruimtes.

bouwbewust

Op

Overal lees en hoor je over duurzaam bouwen. Maar wat is dat dan? Duurzaam bouwen. Ben je dan groen of werk je dan alleen met duurzame materialen?

omschrijving

Op

De familie Klein in Roden heeft in samenwerking met een binnenhuisarchitect van Jan de Jong interieur de gehele begane grond van hun woning gerestyled. Aangezien de woonkamer en het eetgedeelte vrij lang zijn is er gekozen om een scheidingswand te plaatsen om meer sfeer en warmte in de ruimte te creëren.

omschrijving

Op

Voor een nieuwe look van de woonkamer van de familie Arends / Woller hebben we een mooie kastenwand gecreëerd. De kastenwand moest een warme, doch strakke afwerking krijgen met voldoende kastruimte. Door houten planken te gebruiken en deze van een matte grijze kleur te voorzien is dit zeer geslaagd.

omschrijving

Op

Voor de familie van der Leij hebben wij een fraai tuinhuis gebouwd. Omdat er voldoende ruimte was in de achtertuin hebben wij een groot tuinhuis gerealiseerd met links een leuke zitruimte en rechts een opbergruimte.

omschrijving

Op

Op 20 november 2014 heeft bar Bastille, gevestigd aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden, haar deuren geopend. Van Lieshout & Co heeft hier diverse timmerwerkzaamheden uitgevoerd waaronder de bouw van een uniek plafond. Dit plafond hebben we gebouwd in samenwerking met drie graffiti artiesten uit de randstad.

omschrijving

Op

Bij het Turks specialiteiten restaurant Bosporus, gelegen aan de Kelders in Leeuwarden, hebben de klanten die vlak bij de ingang zitten geen last meer van de koude tocht die soms optreedt wanneer de deur opengaat. Dit doordat we een tochtportaal hebben geplaatst. Het tochtportaal bestaat uit een nieuwe voordeur met daarachter een brede hal en nog een tussendeur.